Jag tar tyvärr ej emot bokningar i nuläget!

Nyföddfotografering                1800kr

3-4 timmars fotografering

10 digitala högupplösta bilder för fri framkallning 

Ett personligt webbgalleri att dela med vänner & familj
Tillköp av bilder 150kr/st eller 100kr/st vid köp över tio bilder

 

Boka gravidfotografering och nyföddfotografering samtidigt och få 20% rabatt på nyföddfotograferingen

Nyföddfoto tas gärna inom 5-10 dagar efter förlossningen (max 14 dagar) eftersom de sover som bäst och är lättast att "forma" vid denna ålder. Det är bäst om bebisen är nymatad, mätt och belåten när vi ska börja. Smörj gärna in bebisen med babyolja dagarna innan fotografering för att få bort de mesta av den torra huden.

 

Allting sker på bebisens villkor och därför kan fotograferingen ta upp till fyra timmar. Alla bebisar är olika och vissa somnar inte direkt. Det behövs ofta matpaus och blöjbyte. Vi har gott om tid på oss så man ska inte stressa, detta kan bebisen känna av och själv bli orolig. Vi tar allt i en lugn takt. Att det händer en olycka under fotografering är inte heller något att oroa sig över, det sker nästan alltid och det är bara att tvätta filtar och annan rekvisita, det är en del av mitt jobb.

 

Fotograferingen sker i min studio.
Självklart är det omöjligt att veta exakt när bebisen kommer men jag bokar in ert BF-datum och sen hörs vi när bebisen tittat ut. 

 

Nyhet!  Nyfödd 6-8 veckor                1600kr

2 timmars fotografering

10 digitala högupplösta bilder för fri framkallning 

Ett personligt webbgalleri att dela med vänner & familj
Tillköp av bilder 150kr/st eller 100kr/st vid köp över tio bilder

Är din bebis äldre än 10 dagar så kan ni istället boka in en fotografering efter 6 veckor. Då har bebisen börjat fästa blicken mer och vi kan få fina bilder med vaken bebis och öppna ögon som ändå liknar nyföddbilderna. Här kan det vara så att bebisen somnar men det är ingen garanti.

 

Det är bäst om bebisen är nymatad, mätt och belåten när vi ska börja. Det brukar oftast bli matning direkt när ni kommer. Det behövs ofta matpaus och blöjbyte. Vi har gott om tid på oss så man ska inte stressa, detta kan bebisen känna av och själv bli orolig. Vi tar allt i en lugn takt. Att det händer en olycka under fotografering är inte heller något att oroa sig över, det sker nästan alltid och det är bara att tvätta filtar och annan rekvisita, det är en del av mitt jobb.

 

 

Boka nu

OBS!: Fyll i rutorna märkta med en asterisk.